Hot Wheels autók keresés

2011. január 18., kedd

Hot Wheels gyűjtők: Constantino


A 39 éves Mexikói gyűjtő, Constantino egy igazi Hot Wheels amigo! Aguascalientes-ben él, ami az ország központjában található. Már gyerekkorában is szerette a Hot Wheels-t, de igazán komoly gyűjtőnek nagyjából 15 éve érzi magát. Kb. 10.000 kisautóval rendelkezik mostanság, és ebben mindenféle változat szerepel. Leginkább a Volkswagenekért van oda, és szinte az összes létező VW Bugs megvan neki. Gyűjteményének egyik legfontosabb darabjának tartja az egyik 450 HP fehér Mustan-ját.

Hot Wheels gyűjtők: Cub Lea


Az 51 éves, Doc becenévre is hallgató, Cub Lea egyike a legidősebb Hot Wheels fanoknak. 1968-ban kezdte először gyűjteni a kisautókat, majd néhány év után abbahagyta. 2001-ben ismét úrrá lett rajta aHot Wheels láz, és ez a mai napig tart. Jelenleg kb. 2.500 kisautó büszke tulajdonosa. Legelső Hot Wheels kisautója egy kék színű, 1968 Custom Cougar volt. Kedvenc darabja gyűjteményéből a 2001 Hippiemobiles Tail Dragger.

2011. január 17., hétfő

Hot Wheels gyűjtők: Gary Barnum


Igen, az a Gary Barnum... A Hot Wheels Collectors brigád egyik oszlopos tagja, aki 2003-ban csatlakozott a Mattel online szárnyához. Egy igazi elvakult rajongó, és munkatárs egy személyben, bár elmondása szerint nem is olyan régen kezdte el gyűjteni a kisautókat. Sőt 2003-as "csatlakozása" előtt alig volt neki pár darab a vitrinben. Főleg a régi, 30-as típusú öntvényekért rajong. Viszonylag rövid gyűjtői pályafutása ellenére, egy szobát már megtöltött Hot Wheels autókkal. Gary egyébként egy kulcsfontosságú figura a HWC csapatban, és az oldal nem is fejlődhetett volna nélküle ilyen sokat. Hot Wheels iránti elkötelezettsége páratlan!

11. Hot Wheels® Collectors Nationals


Újra visszatér Cincinnati-be az évente megrendezendő The Annual Hot Wheels Nationals. Az eseményre immár 11. alkalommal kerül sor. Legutóbb 2003-ban rendezték meg az Ohio államban található mesés helyen, és ez lesz talán a varázslatos visszatérés. A "buli" április 13-tól április 17-ig tart majd, így tehát 5 napon keresztül élvezhetik a rajongók a Nationals nyújtotta örömöket. A Mattel állítólag, kizárólag a Hot Wheels Collectors Nationals-ra gyártott, szuvenír kisautókkal készül a találkozóra! Lesz napi szinten autogram osztás, ahol többek között Michael Heralda is dedikál majd. Várható még a sok extra között pénteki Red Line Party, valamint egy szombat esti finálé is!

2011. január 16., vasárnap

2011-ben is Hot Wheels Garage!


Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük: a Hot Wheels Garage sorozat 2011-ben folytatódik! Sőt, a vonal most erősebb, mint valaha! 1:64-es méretarányú Ferrari, Ford, General Motors, MOPAR, és Volkswagen modellek várhatók. Összesen 90 új jármű fog szerepelni az idei kollekcióban, ami - akárhonnan is nézzük - nem kevés. Lesz itt ’70 Dodge HEMI® Challenger , Custom ’69 Volkswagen Squareback, ’65 Mercury Comet Cyclone, és még sorolhatnánk...